Comenzi telefonice
Luni - Vineri 09:00-18:00

Sonar Humminbird Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G4N

Cod: HB.596932 Cod maxlife: #64656

7.202,99 lei TVA inclus (sau 7203 puncte de fidelitate)

Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Disponibilitate: Nu este in stoc

Garantie: 24 luni.

Livrare gratuita

Descriere Sonar Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G4N de la Humminbird

Nou in familia Humminbird, cu inovatii si imbunatatiri de performanta, precum o adancime maxima realizabila pentru pescuitul sportiv.

CHIRP DUAL SPECTRUM
Imbunatatirea separarii tintelor si, astfel, o diferentiere imbunatatita intre doua tinte, cum ar fi obiectele si pestii. In acest fel, pestele poate fi identificat si mai bine pe substrat.
In cele din urma, forma de secera pentru pesti este acum la fel de buna cu unghi de scanare de 42 °
- Full Beam: 150-220 kHz - separare imbunatatita a tintei
- Fascicul larg: 140-200 kHz, 42 ° - acoperire maxima
- Fascicul ingust: 180-240 kHz, 25 ° - vedere imbunatatita pe substrat

Performanta MEGA cu Megahertz:
Imaginea laterala si Down Imaging continua sa functioneze in gama megahertz, ca sa spunem asa, puterea MEGA cu un aspect mega. Privirea in jos si privirea la pagini dezvaluie acum detalii maxime, deoarece calitatea rezolutiei s-a imbunatatit dramatic fata de alte dispozitive Kilohertz. Calitatea prezentarii este aproape foto realista - si datorita afisajului de inalta rezolutie. In conditii perfecte, se spune ca s-ar putea gasi chiar specii de pesti ... Acest lucru este sustinut in continuare de SwitchFire si Time Variable Gain (TVG), care asigura ca dimensiunile pestilor sunt afisate la diferite adancimi in dimensiuni reale previzibile si mai ales pe afisajul va fi afisat, astfel incat sa le putem vedea si noi. Cu putina practica, dimensiunea pestilor tinta ar trebui sa fie aproximativ stabilita.

Imaginare laterala MEGA cu CHIRP si SwitchFire
MEGA Imaging este o evolutie absoluta in obtinerea imaginilor. Cu Humminbird MEGA Side Imaging, sonarul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N poate furniza imagini foto realiste intr-o calitate de neegalat. Acest lucru este posibil datorita frecventelor de transmisie ridicate. In loc de 455 kHz ca la modelele vechi este trimis si primit semnal in intervalul de frecventa Megahertz. Sunt posibili 1,2 MHz. Acest lucru este realizabil cu noul codificator HDSI. Rezolutia si claritatea sunt de 3 ori mai mari decat in ​​SI clasic si pot fi recunoscute contururile si aripioarele pestilor. Ecosonda GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) are, de asemenea, un semnal real in lateral si descendent, precum si SwitchFire in SI. Ca urmare, sunt posibile imagini foto realiste care nu sunt realizate in prezent pe alte dispozitive in ceea ce priveste claritatea, detaliile si rezolutia in combinatie cu imagistica MEGA. Pentru MEGA Side Imaging aveti o raza de actiune de aproximativ 40 de metri de fiecare parte a ambarcatiunii. Puteti mari scanarea, chiar daca obiectul este la 20 de metri distanta de barca. Puteti marca chiar pestii si alte locuri de pescuit care sunt departe de barca de pescuit ca punct de referinta! Aceasta tehnologie este atat de eficienta incat puteti obtine mai multe informatii despre pesti si structurile solului in cateva minute pe toate apele noi.

Sonar Chirp in banda larga
Echipat cu un sonar 2D cu banda larga, Ecosounder-ul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N poate capta imagini super clare si detaliate. Chiar si un banc restrans de pesti poate fi separat individual si un rapitor ascuns poate fi identificat in imagine. Adevaratul semnal in banda larga este fundamental diferit ca performanta de pseudo-semnalul multor alte sonde. Cel mai important, puteti seta frecventele de inceput si de sfarsit ale fiecarui semnal. Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N sunt printre putinele capabile sa faca exact asta.

AutoChart Live
Vrei sa iti creezi propria harta, indiferent unde pescuiti? Atunci sunteti in locul potrivit cu AutoChart Live de la Humminbird - cu acest sistem minunat, cartografierea live este posibila. Determina chiar automat duritatea si vegetatia solului si il poate acoperi cu transparenta selectabila in mod liber prin intermediul hartilor nautice electronice a Navionics. Toate sonarele GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) au aceasta caracteristica ingenioasa. Aveti la dispozitie pana la 8 ore de inregistrare cu sonda de adancime disponibila - un fel de abonament de incercare. Pentru inregistrari mai mari, aveti nevoie de cardul suplimentar Zero Line SD, care ofera extensie la memoria internă a dispozitivului, pentru cativa ani de navigatie. De altfel, cardul SD Zero Line este, de asemenea, inclus in cele doua versiuni complete de PC AutoChart PC si AutoChart PC Pro.

Interfata Bluetooth
Sonarele GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) au o interfata Bluetooth integrata. Cu acesta, sonarul nu este controlabil de la distanta (exista o telecomanda RC-2 optionala), dar puteti asocia telefonul smartphone cu acesta pentru a vizualiza apeluri, mesaje text, puterea semnalului si starea bateriei pe Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N. Acest lucru este util daca doriti sa va protejati smartphone-ul de apa.

Actionat fara fir
O telecomanda optionala Bluetooth va va permite sa va folositi sonarul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N din orice unghi al barcii dvs.. Puteti seta puncte de parcurs, mari, regla sensibilitatea sau sari intre vizualizarile preferate la simpla apasare a unui buton. Datorita tehnologiei Bluetooth fara fir, acest lucru este posibil cu ajutorul lui Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N. Telecomanda este complet programabila - puteti atribui orice functie oricarui buton: pornit sau oprit, actionati transmitatorul de imagini 360 sau salvati o functie de ancorare i-Pilot LINK Spot-Lock pentru a mentine barca de pescuit pe loc indiferent de conditiile meteo. Ingenios de practic, incredibil de usor si un vis implinit pentru fiecare pescar cu barca.

Sloturi pentru carduri SD duale
Fiecare Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N Echo Sounder este echipat cu doua sloturi pentru carduri SD. Deci, puteti lucra cu diagrame nautice Navionics si, in acelasi timp, in al doilea SD Karteslot salvati puncte de parcurs, capturi de ecran, date scanate. Al doilea slot SD Zero Line pentru datele AutoChart Live, va permite sa creati harti de adancime personalizate. Asadar, aveti la dispozitie intreaga gama de optiuni si mult mai mult peste identificat si siguranta la bord la sfarsitul zilei de pescuit.

Ethernet
Seria Helix 9 CHIRP G4N de la Humminbird este conectabila in retea datorita sistemului Ethernet incorporat. Acest lucru va permite sa conectati mai multe dispozitive in retea, sa partajati puncte de parcurs si multe alte date. Prin Ethernet puteti alege ingenios intre diferite codificatoare - pe care le va pune apoi la dispozitia tuturor sonarelor din retea, daca doriti.

Pilot automat
Ecosunetele Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul de pilot automat Humminbird. Acest lucru preia controlul barcii dvs. si va mentine cursul chiar si pe vant si valuri. Puteti lua cea mai scurta ruta directa catre destinatie, precum si o ruta speciala, ambele configurate in cateva secunde. Sistemul de pilot automat nu este doar confortabil si sigur, ci va ajuta si la economisirea combustibilului.

NMEA 2000
Portul NMEA 2000 face posibila transferul de date externe direct pe Helix 9 G4N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Sunt posibile, de exemplu, date de la motorul barcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curenta sau chiar datele meteorologice de la module externe. Indiferent ce apare pe ecranul sonarului din centrul de control . Tot ce aveti nevoie este o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 si toate datele sunt deja prezente pe consola dvs.

Platforma multimedia
Este clar ca un astfel de ecosonda MEGA poate face mai mult decat doar identificarea pestilor. De aceea, are si interfata Bluetooth si NMEA si este complet pregatit pentru retea. Construiti-va propriul Ethernet la bord. Transformati Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N intr-un centru de control. Controlul motorului, accesul la sonare sau smartphone-uri secundare si terte, cu mesaje text si afisare a apelurilor si, desigur, o telecomanda Humminbird RC-2 din toate zonele de la bord. Chiar si iPilot sau sonarul integral Imminbird 360 Imaging pot fi conectate. Si nu este complicat, nu trebuie sa reajustezi totul cu dificultate. Trei butoane de apelare rapida pot fi programate pentru o configurare perfecta si sunt gata de utilizare prin simpla apasare a unui buton.

Alte caracteristici:
- Functia de zoom, impartirea ecranului si imagini de substrat
- ID pesti
- Senzor de temperatura integrat
- Fixarea punctelor de traseu si inregistrarea traseului
- Comutarea frecventei
- Mod 2D cu DualBeam Plus
- Urmarire GPS
- Viteza de derulare reglabila
- Alarma acustica si vizuala, alarma de adancime si temperatura
- Frecvente cod 83/200/455/800 kHz / 1,2 MHz
- Compatibil cu Humminbird 360 Imaging, AIS, antena GPS externa si computer
- Navigare in meniul german (24 de limbi suplimentare preinstalate)
- Montare spate cu codificator si cablu codificator de 6 metri

Particularitati:
- Max. 366 m sau 244 m SI, 122 m DI adancime
- Fish ID + ™, afisarea simbolurilor de peste cu indicatie de adancime, luneta A (afisaj RTS)
- ID® structuri adancimi, afisarea structurii solului
- Setarea vitezei de procesare a imaginii
- Valori numerice digitale mari si usor de citit
- Alerta adancime, alerta peste (pentru toate cele trei dimensiuni de pesti)
- Reglare manuala sau automata a zoom-ului, sensibilitatii si intervalului de adancime
- Unitate de control compacta, consola inclinabila
- Memorie pentru setarile facute, simulator, navigare in meniul limba germana
- Alimentare, consum: 12 V c.c., 1,9 A.
- Diagrama nationala si antena GPS integrata cu 10 Hz (pentru NAVIONICS® + diagrame nautice Goldcharts si Platinum +, Humminbird LakeMaster, Humminbird AutoChart si Humminbird AutoChart Pro)
- Harta integrata: Humminbird ContourXD
- 2 sloturi pentru card SD
- NAVIONICS Easy View - Textele din harta nautica pot fi afisate mai mari
- Humminbird AutoChart Live - Inregistrarea liniilor de adancime
- Puncte de traseu, rute, linii de urmarire: 2500, 47, 50/20000
- Actualizare software prin card SD
- Include port Ethernet Minn Kota® iPilot® Link ™, 360 ° Imaging ™, telecomanda Bluetooth, pilot automat, radar HD CHIRP, AIS, NMEA 2000®, antena GPS cu busola, comutator Ethernet cu 5 porturi (optional)
- Bluetooth pentru telecomanda RC1, afisarea apelurilor telefonice, mesaje text si multe altele

Specificatii tehnice:
- Dimensiunea afisajului (diagonala): 228,6 mm (9 inci)
- Rezolutie Pixel Matrix: WXGA 600V x 1024H
- Tip afisaj: culoare TFT
- Iluminare afisaj: LED
- Comunicare: Blueooth, NMEA 0183, NMEA 2000, Ethernet, Wireless
- Consum de energie: 10-20 volti DC
- Consum de energie: 1,9 A
- Rating IPX: IPX7 impermeabil / submersibil la 1 metru timp de 30 de minute
- Gama de frecvente Bluetooth: 2402 - 2480 MHz
- Puterea de iesire Bluetooth: 10 dBm tipic
- CHIRP MEGA Side Imaging + Traductor: XM 9 HW MSI T (include sonda de temperatura incorporata)
- Frecventa de lucru a semnalului lateral: 455 kHz, 800 kHz, MEGA Hz

- Adancime realizabilă:
455 kHz: 244 m
800kHz: 76m
MEGA: 122 metri
Suprafata de acoperire:
455 kHz: 86 ° @ -10 dB în 455 kHz
800 kHz: 86 ° @ -10 dB în 800 kHz
MEGA: 86 ° @ -10 dB în MEGA kHz
Putere de iesire (MAX): 500 Watt (RMS), 4000 Watt (peak to peak)
Frecventa de lucru cu imagini in jos: 455 kHz, 800 kHz, MEGA
Spectru dual:
- Frecventa standard de functionare: 150 kHz - 220 kHz
- Adancime realizabila: 366 m

Livrare:
HELIX 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N cu suport pentru montaj, cablu de tensiune
Traductor MEGA traductor IMAGING traductor XM 9 HW MSI T cu material de montaj

 • General
  • Tip pescuit
   Spinning/Crap
  • Rezistenta la apa
   IPX7
  • Afisaj temperatura apa
   Da
  • Afisaj adancime apa
   Da
  • Afisaj relief
   Da
  • Tip display
   WVGA
  • Diagonala display
   9 inch
  • Rezolutie diplay
   1024 x 600 pixeli
  • Dimensiune sonar
   12.00 x 7.00 x 4.13 cm
  • Greutate
   1100 g
  • GPS integrat
   Da
  • Frecventa sonar
   455 kHz
  • Frecventa unda traductor
   125 ft (800 kHz), 200 ft (MEGA), 400 ft (455 kHz) kHz
  • Putere
   4000 W

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

MaxLife face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Sonar Humminbird Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G4N. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Humminbird fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Sonar Humminbird beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife Sport.

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Maxlife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa il expediati impreuna cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maxlife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Maxlife Sport S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

 • Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe MaxLife, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata numerar sau prin card, la sediul nostru.
  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plati cu cardul Netopia-Mobilpay
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star Forte BT, Garanti BonusCard, BRD Finance.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MaxLife Sport S.R.L.

  Plata online cu card bancar
  La MaxLife poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

  Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust.

  In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

  1.    Introduci datele tale personale

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MaxLife.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, MaxLife.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

  2.    Introduci datele despre credit/debit card

  Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid  SameDay si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 24.99 lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, cu kilometri suplimentari, se va percepe o taxa fixa de 15 lei.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

 • detalii despre livrarea produselor
 • numarul de identificare al coletului (AWB)
 • numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier , coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, cu optiunea de a se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Castiga un voucher de 30 lei!
Incarca o fotografie cu tine impreuna cu Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G4N de la Humminbird si primesti garantat un voucher de 30 lei. Vezi fotografiile incarcate de clientii MaxLife.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.


Comanda telefonica:

0728 497 305

Suport pe email:

[email protected]

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sediu:

Strada Balta Albina, nr. 4, Et 1, Inedit Building Sector 3 Bucuresti
Cosul este gol