Luni - Vineri 09:00-18:00

Sonar Humminbird Helix 10 CHIRP Mega SI+, DI+, GPS G4N

Cod: HB.596967

Cod maxlife: #64781
 • Distribuie pe:
Castiga un voucher de 30 lei!
Incarca o fotografie cu tine impreuna cu produsul achizitionat Helix 10 CHIRP Mega SI+, DI+, GPS G4N de la Humminbird si primesti garantat un voucher de 30 lei. Vezi fotografiile incarcate de clientii MaxLife.

9.679,99 lei TVA inclus


Disponibilitate: Nu este in stoc

Garantie: 24 luni.

Livrare gratuita


Descriere Sonar Helix 10 CHIRP Mega SI+, DI+, GPS G4N de la Humminbird

Humminbird Helix 10 Chirp Mega SI+ GPS G4 este unul dintre noile modele de sonare de pescuit ce includ tehnologiile celei de-a 4-a generatii de echipamente profesionale Humminbird.
Sonarul are un ecran de 10.1 inchi si include tehnologiile MEGA Side Imaging +, MEGA Down Imaging +, Dual Spectrum CHIRP, AutoChart Live, Precision GPS si Humminbird Basemap.
Cu Mega Side Imaging +, Mega 360 Imaging si Mega Down Imaging + implementate avem acum la dispozitie o imagine mult mai precisa a arealului scanat decat cu tehnologiile anterioare.
MEGA performanta cu megahertz
Side Imaging si Down Imaging continua sa functioneze in gama megahertz. Imaginile dezvaluie acum detalii maxime, deoarece calitatea rezolutiei s-a imbunatatit dramatic fata de alte dispozitive Kilohertz. Calitatea prezentarii este aproape fotorealista - datorita si afisajului de inalta rezolutie. In conditii perfecte, se spune ca s-ar putea identifica chiar speciile de peste. Acest lucru este sustinut in continuare de SwitchFire si Time Variable Gain (TVG), care asigura ca dimensiunile pestilor sunt afisate in adancimi diferite, in dimensiuni reale previzibile si mai ales vor fi afisata astfel incat sa le putem vedea si noi. Cu putina practica, dimensiunea pestilor tinta ar trebui sa fie determinata cu aproximatie.

MEGA Side Imaging cu CHIRP and SwitchFire
MEGA Imaging este o evolutie absoluta a clasicelor side si down imagining. Cu Humminbird MEGA Side Imaging, sonarul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) poate furniza imagini fotorealiste intr-o calitate noua, inegalabila. Acest lucru este posibil datorita frecventelor mari de transmisie. In loc de 455 kHz semnalul este trimis si primit in intervalul de frecventa megahertz. 1,2 MHz sunt posibili. Acest lucru reuseste uneori cu noul codificator HDSI. Rezolutia si claritatea sunt mult mai mari cu un factor de 3 decat in ​​clasicul SI si pot recunoaste, de asemenea, contururile si aripioarele pestilor. Ecosounderul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) are, de asemenea CHIRP in Side si Down Imaging, precum si SwitchFire in SI. Ca urmare, sunt obtinute imagini fotorealiste care nu sunt realizate in prezent de alte dispozitive din punct de vedere al claritatii, detalierii si rezolutiei in combinatie cu MEGA Imaging.

Pentru MEGA Side Imaging aveti o autonomie de aproximativ 40 de metri pe fiecare parte. Desigur, puteti mari scanarea, chiar daca obiectul este la 20 de metri de barca. Puteti chiar marca peste si alte locuri interesante care sunt departe de barca de pescuit cu un punct de acces! Aceasta tehnologie este atat de eficienta incat puteti obtine mai multe cunostinte, despre peste si structuri in cateva minute, decat pescarii locali care frecventeaza zilnic apele respective. Tot de ce aveti nevoie este o barca pe care sa o puteti monta.

Broadband Chirp Sonar
Echipat cu un sonar cu adevarat in broadband Chirp 2D, ecosounderul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N poate captura imagini super clare si detaliate. Chiar si un banc compact de peste poate fi separat individual si un rapitor la panda poate fi identificat in imagine. Adevaratul Chirp broadband este fundamental diferit in ceea ce priveste performantele fata de pseudo-Chirp al multor altor ecosoundere. Ca o indicatie, banda de frecventa Chirp poate fi selectata liber (Chirp scazut, mediu sau inalt). Cel mai important, puteti seta frecventele de inceput si de sfarsit ale fiecarui Chirp. Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N sunt printre putinele care sunt capabile sa faca acest lucru.

AutoChart Live
Vreti sa va creati propria harta live? Atunci, sunteti la locul potrivit cu AutoChart Live de la Humminbird - cu acest sistem excelent, maparea live este posibila, deoarece este posibila doar cu Garmin. Chiar si duritatea si vegetatia solului este preluata automat si poate fi suprapsa cu transparenta liber selectabila prin intermediul hartilor nautice electronice al Navionics. Toate ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au aceasta caracteristica ingenioasa.

Interfata Bluetooth
Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au o interfata Bluetooth integrata. Cu aceasta, sonarul nu este controlabil de la distanta (exista o telecomanda RC-2 optionala), dar puteti seta telefonul smartphone pentru a vizualiza apeluri, mesaje text, puterea semnalului si starea bateriei de pe Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N. Acest lucru este util daca doriti sa va protejati smartphone-ul de apa si nu doriti sa-l expuneti la rutina aspra de pescuit.

Wireless operated
O telecomanda Bluetooth optionala va va permite sa actionati sonarul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N din fiecare unghi al barcii de pescuit. Puteti seta puncte de parcurs, mari, regla sensibilitatea sau puteti selecta vederile preferate printr-o simpla apasare a unui buton. Telecomanda este complet programabila - puteti atribui orice functie oricarui buton: porniti sau opriti, actionati transmitatorul 360 imaging sau puteti salva o functie de ancorare i-Pilot LINK Spot-Lock pentru a va mentine barca de pescuit pe loc in caz de vant sau vreme nefavorabila.

Sloturi Dual SD Card
Fiecare Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N Echo Sounder este echipat cu doua sloturi pentru card SD. Asadar, puteti lucra cu diagrame nautice Navionics si, in acelasi timp in care, in al doilea slot SD Card, salvati puncte de acces, capturi de ecran, date de sonar si inregistrari. Al doilea slot SD se potriveste optim cardului dvs. Zero Line pentru datele AutoChart Live, permitandu-va sa creati harti de adancime personalizate. Asadar, aveti la dispozitie intreaga gama de optiuni si, ca plus semnificativ, mai mult peste la bord spre sfarsitul zilei de pescuit.

Sloturi Dual SD Card
Fiecare Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N Echo Sounder este echipat cu doua sloturi pentru card SD. Asadar, puteti lucra cu diagrame nautice Navionics si, in acelasi timp in care, in al doilea slot SD Card, salvati puncte de acces, capturi de ecran, date de sonar si inregistrari. Al doilea slot SD se potriveste optim cardului dvs. Zero Line pentru datele AutoChart Live, permitandu-va sa creati harti de adancime personalizate. Asadar, aveti la dispozitie intreaga gama de optiuni si, ca plus semnificativ, mai mult peste la bord spre sfarsitul zilei de pescuit.

Ethernet
Seria Helix 10 CHIRP G3N de la Humminbird se conecteaza la retea datorita portului Ethernet incorporat. Acest lucru va permite sa va conectati mai multe dispozitive, sa partajati puncte de cale si multe alte date. Prin Ethernet puteti alege ingenios intre diferite codificatoare - de ex. un Sonar Minn Kota US2 sau un codificator de imagini Humminbird 360, care il va pune la dispozitia tuturor ecosounderelor din retea, daca doriti.

Autopilot
Ecosounderele Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul autopilot Humminbird. Aceasta preia controlul barcii dvs. si va pastreaza cursul chiar si in caz de vant sau valuri. Puteti urma traseul direct cel mai scurt catre destinatie, precum si un traseu special, ambele configurabile in cateva secunde. Sistemul cu pilot automat nu este doar confortabil si sigur, dar va ajuta si sa economisiti combustibil.

NMEA 2000
Portul NMEA 2000 face posibila transferul datelor externe direct pe Helix 10 G3N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Este posibila citirea informatiilor colectate de la motorul barcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curenta sau chiar datele meteorologice din module externe. Aveti nevoie doar de o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 si toate datele vor fi prezente pe ecosounder.

Platforma Multimedia
Este clar ca un astfel de ecosounder MEGA poate face mai mult decat gasi pesti. De aceea, are si interfata Bluetooth si NMEA si este complet gata de retea. Construiti-va propriul Ethernet la bord. Transformati Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N intr-un centru de control. Controlul motorului, accesul la alte ecosoundere si smartphone-uri cu mesaje text si afisarea apelurilor pot fi obtinute cu telecomanda Humminbird RC-2 din orice zona a ambarcatiunii. Va puteti conecta chiar si la iPilot sau Humminbird 360 Imaging. Si nu este complicat, nu trebuie sa reajustati totul. Trei butoane de apelare rapida pot fi programate pentru o configurare perfecta si sunt gata de utilizare printr-o simpla apasare.

Specificatii:
Dimensiune ecran: 10.1"( 25.65cm );
Rezolutie: 1024 x 600px;
Tipul de afisare: culori 16-Bit;
Sonar-standard: Dual Spectrum CHIRP, imaginile MEGA Down +, MEGA Side Imaging +, MEGA 360 Imaging;
Sonar-Optional : 50 kHz, 50 / CHIRP Low Airmar;
Frecvente CHIRP: complet (150-220 kHz); ingust (180-240 kHz); Modul larg (140-200 kHz);
Frecvente Sonar: 50/83/200/455 kHz;
Adancime scanare sonar: 366m (traductor standard)/1066m (optional 50 kHz);
Frecvente CHIRP IMAGINING: 455 kHz DI+ (435-535 kHz), 455 kHz SI+ (405-505 khZ), 800 kHz DI+ (800-860 kHz), 800 kHz SI+ (780-840 kHz), MEGA DI+ (1100-1200 kHz), MEGA SI+ (1050-1175 kHz);
Afisarea in profunzime: 38m (800 kHz), 60.9m (MEGA); 121.9m (455 kHz);
Interfata controlata de Keypad Control;
Slot pentru card de memorie: Dual SD;
Power Draw: 1200 mA;
Power Input:10.8-20 VDC;
Puterea maxima la iesire: 8000W;
Puterea de iesire RMS: 1000W;
Include Screen Snap Shot;
Include Sonar Recording;
Transducer Mount Location: Transom;
GPS Chartplotting Inclus;
Receptor GPS Intern;
GPS Trackplotting Inclus;
360 Imaging Compatibility DA;
Humminbird Basemap: Inclus;
Compatibilitate LakeMaster: DA;
Compatibilitate LakeMaster Plus: DA;
Minn Kota i-Pilot Link Compatibility: DA;
Minn Kota Talon/Raptor Compatibility: DA;
NMEA 2000 Compatibility: DA;
One-Boat Network Compatibility: DA;
Compatibilitatea Navionics Gold / HotMaps: DA;
Navionics Platinum + Compatibilitate DA;
Platinum Compatibility: DA;
Radar Compatibilitate DA;
Compatibilitate cu 5 porturi Ethernet Switch:NU;
Compatibilitate AIS facultativa;
Compatibilitatea senzorului de rutare GPS: DA;
Software Upgradabil: DA;
X-Press Menu System:DA;
Citire personalizata digitala: DA;
Controlul temperaturii;
Alerta temperatura;
Diagrama temperaturii.


 • General
  • Tip pescuit
   Spinning/Crap
  • Rezistenta la apa
   IPX7
  • Afisaj temperatura apa
   Da
  • Afisaj adancime apa
   Da
  • Afisaj relief
   Da
  • Adancime maxima
   366 m
  • Tip display
   TFT
  • Diagonala display
   10.1 inch
  • Dimensiune display
   25.65 cm
  • Rezolutie diplay
   1024x600 pixeli
  • Greutate
   770 g
  • GPS integrat
   Da
  • Frecventa sonar
   50/83/200/455/800 kHz & 1.2 MHz kHz
  • Putere
   4000 W


Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

MaxLife face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Sonar Humminbird Helix 10 CHIRP Mega SI+, DI+, GPS G4N. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Humminbird fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Sonar Humminbird beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife Sport.

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Maxlife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa il expediati impreuna cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maxlife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Maxlife Sport S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

 • Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe MaxLife, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata numerar sau prin card, la sediul nostru.
  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plati cu cardul Netopia-Mobilpay
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star Forte BT, Garanti BonusCard, BRD Finance.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MaxLife Sport S.R.L.

  Plata online cu card bancar
  La MaxLife poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

  Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust.

  In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

  1.    Introduci datele tale personale

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MaxLife.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, MaxLife.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

  2.    Introduci datele despre credit/debit card

  Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid  SameDay si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 24.99 lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, cu kilometri suplimentari, se va percepe o taxa fixa de 15 lei.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

 • detalii despre livrarea produselor
 • numarul de identificare al coletului (AWB)
 • numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier , coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, cu optiunea de a se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Despre Humminbird:

De peste 40 de ani HUMMINBIRD reprezinta sonarul favorit al americanilor oferind pescarilor amatori si profesionisti aventuri deosebite pe apa, zi dupa zi, an dupa an.

Humminbird este compania care a introdus pe piata americana sonarele pentru pescuit, sonarele de adancime, radiourile marine si sistemele GPS pentru pescarii amatori. Tot el este cel care a creat pentru prima data tehnologia Side Imaging. De fapt, multe dintre aceste produse inovatoare interesante si caracteristici care sunt utilizate pe scara larga astazi au fost creatia Humminbird. Ei continua sa introduca tehnologii inteligente si produse de ultima ora pentru pescari si familiile lor, pentru a profita la maximum de escapadele lor, excursiile si aventurile la pescuit.

Produsele Humminbird sunt disponibile printr-o varietate mare de puncte de vanzare din SUA si Canada, si sunt disponibile la nivel mondial in peste 100 de tari prin intermediul dealerilor si distribuitorilor locali.

Brand-ul Humminbird apartine lui Marine Electronics Group of Johnson Outdoors (Nasdaq: JOUT). In Eufaula, Alabama, proiectantii si ingineri Humminbird produc sonare si produse electronice in primul rand pentru piata de consum.

Scurt istoric.
Techsonic Industries Inc. si-a inceput activitatea in 1971 in Eufaula, Alabama, sub numele de Fulton Electronics. Mica firma a fost finantata de catre o mana de investitori locali iar activitatea au inceput-o prin modificarea vechilor sonare de adancime "Heathkit" pentru a produce dispozitive electronice pentru gasirea pestelui - comercializate ca primele sonare de adancime Humminbird.

In 1975, compania a introdus primul sonar rezistent la apa, Super Sixty, si dintr-o data toti pescari seriosi din tara au fost captivati de noul dispozitiv. Super Sixty a devenit unul dintre cele mai vandute sonare produse vreodata. Pana in 1977, Fulton Electronics a devenit numarul 1 pe piata de electronice marine, o noua conducere a preluat activitatea, iar compania a adoptat un nou nume - Techsonic Industries Inc.

In 1984, Techsonic a inaugurat seria RLC, precursoarele ecranelor cu cristale lichide. Pana in 1987, sub brand-ul Humminbird, sonarul LCR4ID a devenit cel mai vandut produs atat pentru pescuitul sportiv cat si pentru industria marina.

De-a lungul anilor '90, brand-ul Humminbird a continuat cu noi inovatii - primului sonar 3D - Dimension 3-120. Teleflex Incorporated din Limerick, Pennsylvania a observat succesul companiei, iar in 1993 a incheiat un parteneriat cu Techsonic pentru a crea seria Humminbird® WIDE, ce va deveni cea mai buna lansare de produs din istoria Techsonic. In acel an, Techsonic a devenit oficial "Teleflex Company".

Noul mileniu a incepe cu inovatii continue care au devenit sinonime cu Humminbird. In 2002 a fost introdusa seria Piranha ca sonare de prim nivel. Tehnologia wireless SmartCast lansata in 2003,...


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.