Comenzi telefonice
Luni - Vineri 09:00-18:00

Conditii de garantie - MaxLife

Prin termenul de VANZATOR se intelege site-ul www.maxlife.ro .

 

Toate produsele comercializate de VANZATOR beneficiaza de garantie pe o perioada determinata, aceasta fiind mentionata in certificatul de garantie al fiecarui produs. Certificatele de garantie sunt conforme cu specificatiile producatorului sau importatorului si vor insoti produsele livrate clientilor.

 

In eventualitate defectarii produsului achizitionat in perioada de garantie din motive culpabile producatorului, incluzand aici defecte de proiectare, executie, sau folosirea de componenete necorespunzatoare, acesta va fi reparat gratuit la sediul VANZATORULUI.

 

- Pentru a putea fi acceptat pentru reparatii, produsul defect trebuie prezentat pentru depanare insotit de certificatul de garantie si factura de achizitie (bon sau chitanta, dupa caz);

 

- Nu fac obiectul garantiei produsele ale caror defecte au fost generate de o terta parte, din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate; producatorul nu isi asuma responsabilitatea in aceste cazuri;

 

- Reclamatiile in legatura cu produsele achizitionate trebuie adresate VANZATORULUI. Acesta va lua toate masurile necesare pentru repunerea in functiune, inlocuirea produsului defect aflat in perioada de garantie, precum si cheltuielile ocazionate de transportul, diagnosticarea, expertizarea, demontarea, montarea si ambalarea produsului.

 

- Produsul defectat in perioada de garantie, atunci cand nu poate fi reparat sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respectiv.

 

- Pentru lucrarile de service efectuate in perioada de garantie si care impun utilizarea de piese de schimb, VANZATORUL va acorda un termen de garantie a carui durata va fi egala cu durata garantiei acordate de furnizorii pieselor de schimb respective.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 12.02.2014

Comanda telefonica:

0728 497 305

Suport pe email:

[email protected]

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sediu:

Strada Balta Albina, nr. 4, Et 1, Inedit Building Sector 3 Bucuresti
Cosul este gol