Luni - Vineri 09:00-18:00

Sonar Humminbird Helix 1 Chirp Mega Si+ GPS G3N

Cod: HB.596962

Cod maxlife: #63461
 • Distribuie pe:
Castiga un voucher de 30 lei!
Incarca o fotografie cu tine impreuna cu produsul achizitionat Helix 1 Chirp Mega Si+ GPS G3N de la Humminbird si primesti garantat un voucher de 30 lei. Vezi fotografiile incarcate de clientii MaxLife.

10.298,99 lei TVA inclus


Disponibilitate: Nu este in stoc

Garantie: 24 luni.

Livrare gratuita


Descriere Sonar Helix 1 Chirp Mega Si+ GPS G3N de la Humminbird

DUAL SPECTRUM CHIRP - Senzor CHIRP nou, dezvoltat și îmbunătățit
Separarea țintelor a fost îmbunătățită și, astfel, s-a obtinut o distincție îmbunătățită între două ținte, cum ar fi structurile și peștele. În acest fel, peștele poate fi găsit și mai bine pe fundul apei. .

Raza completa: 150-220 kHz - separare țintă îmbunătățită
Rază larga: 140-200 kHz, 42° - acoperire maximă
Rază îngustă: 180-240 kHz, 25° - vedere a solului îmbunătățită.
MEGA performanta
Side Imaging și Down Imaging continuă să funcționeze în gama megahertz. Imaginile dezvăluie acum detalii maxime, deoarece calitatea rezoluției s-a îmbunătățit dramatic față de alte dispozitive Kilohertz. Calitatea prezentării este aproape fotorealistă - datorită și afișajului de înaltă rezoluție. În condiții perfecte, se spune că s-ar putea identifica chiar speciile de pește. Acest lucru este susținut în continuare de SwitchFire și Time Variable Gain (TVG), care asigură că dimensiunile peștilor sunt afișate în adâncimi diferite, în dimensiuni reale previzibile și mai ales vor fi afișată astfel încât să le putem vedea și noi. Cu puțină practică, dimensiunea peștilor țintă ar trebui să fie determinată cu aproximatie.

MEGA Side Imaging cu CHIRP și SwitchFire
MEGA Imaging este o evoluție absolută a clasicelor side si down imagining. Cu Humminbird MEGA Side Imaging, sonarul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) poate furniza imagini fotorealiste într-o calitate nouă, inegalabilă. Acest lucru este posibil datorită frecvențelor mari de transmisie. În loc de 455 kHz semnalul este trimis și primit în intervalul de frecvență megahertz. 1,2 MHz sunt posibili. Acest lucru reușește uneori cu noul codificator HDSI. Rezoluția și claritatea sunt mult mai mari cu un factor de 3 decât în ​​clasicul SI și pot recunoaște, de asemenea, contururile și aripioarele peștilor. Ecosounderul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) are, de asemenea CHIRP în Side si Down Imaging, precum și SwitchFire în SI. Ca urmare, sunt obtinute imagini fotorealiste care nu sunt realizate în prezent de alte dispozitive din punct de vedere al clarității, detalierii și rezoluției în combinație cu MEGA Imaging.
Pentru MEGA Side Imaging aveți o autonomie de aproximativ 40 de metri pe fiecare parte. Desigur, puteți mări scanarea, chiar dacă obiectul este la 20 de metri de barcă. Puteți chiar marca pește și alte locuri interesante care sunt departe de barca de pescuit cu un punct de acces! Această tehnologie este atât de eficientă încât puteți obține mai multe cunoștințe, despre pește și structuri in câteva minute, decât pescarii locali care frecventeaza zilnic apele respective. Tot de ce aveti nevoie este o barcă pe care sa o puteti monta.

Broadband Chirp Sonar
Echipat cu un sonar cu adevărat în broadband Chirp 2D, ecosounderul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N poate captura imagini super clare și detaliate. Chiar și un banc compact de pește poate fi separat individual și un răpitor la pândă poate fi identificat în imagine. Adevăratul Chirp broadband este fundamental diferit în ceea ce privește performanțele față de pseudo-Chirp al multor altor ecosoundere. Ca o indicație, banda de frecvență Chirp poate fi selectată liber (Chirp scăzut, mediu sau înalt). Cel mai important, puteți seta frecvențele de început și de sfârșit ale fiecărui Chirp. Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N sunt printre puținele care sunt capabile să facă acest lucru.
AutoChart Live

Vreți să vă creați propria hartă live? Atunci, sunteți la locul potrivit cu AutoChart Live de la Humminbird - cu acest sistem excelent, maparea live este posibilă, deoarece este posibilă doar cu Garmin. Chiar si duritatea și vegetația solului este preluata automat și poate fi suprapsa cu transparență liber selectabilă prin intermediul hartilor nautice electronice al Navionics. Toate ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au această caracteristică ingenioasă.
Aveți până la 8 ore de înregistrare în adâncime disponibile - ca abonament trial. Pentru spatiu nelimitat, aveți nevoie de cardul SD suplimentar Zero Line, care oferă dispozitivului intern memorie pentru câțiva ani de explorare a apei. De altfel, cartela SD Zero Line este, de asemenea, inclusă în cele două versiuni complete ale AutoChart PC și AutoChart PC Pro.
Interfata Bluetooth
Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au o interfață Bluetooth integrată. Cu aceasta, sonarul nu este controlabil de la distanță (există o telecomandă RC-2 opțională), dar puteți seta telefonul smartphone pentru a vizualiza apeluri, mesaje text, puterea semnalului și starea bateriei de pe Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N. Acest lucru este util dacă doriți să vă protejați smartphone-ul de apă și nu doriți să-l expuneți la rutina aspră de pescuit.

Wireless operated
O telecomandă Bluetooth opțională vă va permite să acționați sonarul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N din fiecare unghi al bărcii de pescuit. Puteți seta puncte de parcurs, mări, regla sensibilitatea sau puteți selecta vederile preferate printr-o simplă apăsare a unui buton. Telecomanda este complet programabilă - puteți atribui orice funcție oricărui buton: porniți sau opriți, acționați transmițătorul 360 imaging sau puteți salva o funcție de ancorare i-Pilot LINK Spot-Lock pentru a vă menține barca de pescuit pe loc in caz de vânt sau vreme nefavorabilă.

Sloturi Dual SD Card
Fiecare Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N Echo Sounder este echipat cu două sloturi pentru card SD. Așadar, puteți lucra cu diagrame nautice Navionics și, în același timp in care, în al doilea slot SD Card, salvați puncte de acces, capturi de ecran, date de sonar și înregistrari. Al doilea slot SD se potrivește optim cardului dvs. Zero Line pentru datele AutoChart Live, permițându-vă să creați hărți de adâncime personalizate. Așadar, aveți la dispoziție întreaga gamă de opțiuni și, ca plus semnificativ, mai mult pește la bord spre sfârșitul zilei de pescuit.

Ethernet
Seria Helix 10 CHIRP G3N de la Humminbird se conecteaza la rețea datorită portului Ethernet încorporat. Acest lucru vă permite să va conectați mai multe dispozitive, să partajați puncte de cale și multe alte date. Prin Ethernet puteți alege ingenios între diferite codificatoare - de ex. un Sonar Minn Kota US2 sau un codificator de imagini Humminbird 360, care îl va pune la dispoziția tuturor ecosounderelor din rețea, dacă doriți.

Autopilot
Ecosounderele Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul autopilot Humminbird. Aceasta preia controlul bărcii dvs. și vă păstrează cursul chiar și in caz de vânt sau valuri. Puteți urma traseul direct cel mai scurt către destinație, precum și un traseu special, ambele configurabile în câteva secunde. Sistemul cu pilot automat nu este doar confortabil și sigur, dar vă ajută și să economisiți combustibil.

NMEA 2000
Portul NMEA 2000 face posibilă transferul datelor externe direct pe Helix 10 G3N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Este posibilă citirea informatiilor colectate de la motorul bărcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curentă sau chiar datele meteorologice din module externe. Aveti nevoie doar de o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 și toate datele vor fi prezente pe ecosounder.

Platforma Multimedia
Este clar că un astfel de ecosounder MEGA poate face mai mult decât găsi pesti. De aceea, are și interfață Bluetooth și NMEA și este complet gata de rețea. Construiți-vă propriul Ethernet la bord. Transformați Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N într-un centru de control. Controlul motorului, accesul la alte ecosoundere si smartphone-uri cu mesaje text și afișarea apelurilor pot fi obținute cu telecomanda Humminbird RC-2 din orice zona a ambarcațiunii. Vă puteți conecta chiar și la iPilot sau Humminbird 360 Imaging. Și nu este complicat, nu trebuie să reajustați totul. Trei butoane de apelare rapidă pot fi programate pentru o configurare perfectă și sunt gata de utilizare printr-o simplă apăsare.
Alte caracteristici:
Functie zoom, screen splitting si bottom look;
Identificare pesti;
Senzor integrat de temperatura;
Trasarea punctelor de navigare și înregistrarea rutelor;
Schimarea frecventei;
Mod 2D cu DualBeam Plus
; GPS tracking;
Viteza scroll ajustabila;
Alarma acustica si vizuala pentru pesti, adancime si temperatura;
Frecvente Encoder 83/200/455/800 kHz / 1.2 MHz;
Compatibil cu Humminbird 360 Imaging, AIS, antena GPS externa si PC;
Ironing or built-in installation;
Menu de navigare tradus in 25 de limbaje pre-instalate;
Montare pe spate cu encoder si 6 metrii de cablu encoder.

Specificatii tehnice:
Afisaj: Diagonala: 10.1 inches (256.5 mm)
Pixel Matrix: WXGA 600V x 1024H
Tip Display: TFT color
Backlight: LED
Communicatie: NMEA 0183, Ethernet
Consum: intre 10 si 20 volts DC, 2.4 A
IPX7 waterproof/submersibl la 1 metru pentru 30 minute
Frecventa Bluetooth: intre 2402 si 2480 MHz
Bluetooth output power: 10 dBm typical
CHIRP MEGA Side Imaging + Transducer: XM 9 HW MSI T
(include senzor de temperatura incorporat)
Frecvente Side Imaging: 455 kHz, 800 kHz, MEGA Hz
Adancimi:
455 kHz: 800 ft (244 m)
800kHz: 250ft (76m)
MEGA: 400ft (122m)
Aria de acoperire:
455 kHz: 86 ° @ -10 dB in 455 kHz
800 kHz: 86 ° @ -10 dB in 800 kHz
MEGA: 86 ° @ -10 dB in MEGA kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak)
Frecvente Down Imaging: 455 kHz, 800 kHz, MEGA
Adancimi:
455 kHz: 400 ft (122 m)
800kHz: 125ft (38m)
MEGA: 200 ft (61 m)
Aria de acoperire:
455 kHz: 75 ° @ -10 dB in 455 kHz
800 kHz: 45 ° @ -10 dB in 800 kHz
MEGA: 75 ° @ -10 dB in MEGA kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak)
Dual spectrum
Frecventa standard de operare: 150 kHz - 220 kHz
Adancime: 1000 feet (305 m)
Aria de acoperire:
Full: 42 ° @ -10 dB at 150-220 kHz
Wide: 42 ° @ -10 dB in 140-200 kHz
Narrow: 25 ° @ -10 dB in 180-240 kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak).
Pachetul contine:
HELIX 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N cu suport de montare pentru montare permanenta
Cablu voltaj
MEGA transom transducer IMAGING transducer XM 9 HW MSI T cu acesorii de montare.
Greutate pachet: 10 Kg.

Software update: https://www.humminbird.com/support/software-updates/HELIX-10-CHIRP-MEGA-SI-PLUS-GPS-G3N-v-2-110

 • General
  • Tip pescuit
   Spinning/Crap
  • Rezistenta la apa
   IPX7
  • Afisaj temperatura apa
   Da
  • Afisaj adancime apa
   Da
  • Afisaj relief
   Da
  • Adancime maxima
   365 m
  • Tip display
   TFT
  • Diagonala display
   10.1 inch
  • Rezolutie diplay
   1024x600 pixeli
  • Alarma sonora detectie peste
   Da
  • GPS integrat
   Da
  • Frecventa sonar
   50/83/200/455/800 kHz & 1.2 MHz kHz
  • Frecventa unda traductor
   125 ft (800 kHz), 200 ft (MEGA), 400 ft (455 kHz) kHz
  • Putere
   8000 W


Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

MaxLife face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Sonar Humminbird Helix 1 Chirp Mega Si+ GPS G3N. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Humminbird fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Sonar Humminbird beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife Sport.

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Maxlife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maxlife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Maxlife Sport S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

 • Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe MaxLife, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata numerar sau prin card, la sediul nostru.
  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plati cu cardul Netopia-Mobilpay
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star Forte BT, Garanti BonusCard, BRD Finance.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MaxLife Sport S.R.L.

  Plata online cu card bancar
  La MaxLife poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

  Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust.

  In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

  1.    Introduci datele tale personale

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MaxLife.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, MaxLife.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

  2.    Introduci datele despre credit/debit card

  Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid  SameDay si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 24.99 lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, cu kilometrii suplimentari, se va percepe o taxa fixa de 15 lei.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

 •         - detalii despre livrarea produselor
 •         - numarul de identificare al coletului (AWB)
 •         - numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier , coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Despre Humminbird:

De peste 40 de ani HUMMINBIRD reprezinta sonarul favorit al americanilor oferind pescarilor amatori si profesionisti aventuri deosebite pe apa, zi dupa zi, an dupa an.

Humminbird este compania care a introdus pe piata americana sonarele pentru pescuit, sonarele de adancime, radiourile marine si sistemele GPS pentru pescarii amatori. Tot el este cel care a creat pentru prima data tehnologia Side Imaging. De fapt, multe dintre aceste produse inovatoare interesante si caracteristici care sunt utilizate pe scara larga astazi au fost creatia Humminbird. Ei continua sa introduca tehnologii inteligente si produse de ultima ora pentru pescari si familiile lor, pentru a profita la maximum de escapadele lor, excursiile si aventurile la pescuit.

Produsele Humminbird sunt disponibile printr-o varietate mare de puncte de vanzare din SUA si Canada, si sunt disponibile la nivel mondial in peste 100 de tari prin intermediul dealerilor si distribuitorilor locali.

Brand-ul Humminbird apartine lui Marine Electronics Group of Johnson Outdoors (Nasdaq: JOUT). In Eufaula, Alabama, proiectantii si ingineri Humminbird produc sonare si produse electronice in primul rand pentru piata de consum.

Scurt istoric.
Techsonic Industries Inc. si-a inceput activitatea in 1971 in Eufaula, Alabama, sub numele de Fulton Electronics. Mica firma a fost finantata de catre o mana de investitori locali iar activitatea au inceput-o prin modificarea vechilor sonare de adancime "Heathkit" pentru a produce dispozitive electronice pentru gasirea pestelui - comercializate ca primele sonare de adancime Humminbird.

In 1975, compania a introdus primul sonar rezistent la apa, Super Sixty, si dintr-o data toti pescari seriosi din tara au fost captivati de noul dispozitiv. Super Sixty a devenit unul dintre cele mai vandute sonare produse vreodata. Pana in 1977, Fulton Electronics a devenit numarul 1 pe piata de electronice marine, o noua conducere a preluat activitatea, iar compania a adoptat un nou nume - Techsonic Industries Inc.

In 1984, Techsonic a inaugurat seria RLC, precursoarele ecranelor cu cristale lichide. Pana in 1987, sub brand-ul Humminbird, sonarul LCR4ID a devenit cel mai vandut produs atat pentru pescuitul sportiv cat si pentru industria marina.

De-a lungul anilor '90, brand-ul Humminbird a continuat cu noi inovatii - primului sonar 3D - Dimension 3-120. Teleflex Incorporated din Limerick, Pennsylvania a observat succesul companiei, iar in 1993 a incheiat un parteneriat cu Techsonic pentru a crea seria Humminbird® WIDE, ce va deveni cea mai buna lansare de produs din istoria Techsonic. In acel an, Techsonic a devenit oficial "Teleflex Company".

Noul mileniu a incepe cu inovatii continue care au devenit sinonime cu Humminbird. In 2002 a fost introdusa seria Piranha ca sonare de prim nivel. Tehnologia wireless SmartCast lansata in 2003,...


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.