Luni - Vineri 09:00-18:00

Dispozitiv Monitorizare GPS Garmin Inreach Mini Orange WW

Cod: HG.010.01879.00

Cod maxlife: #63261
 • Distribuie pe:
Castiga un voucher de 30 lei!
Incarca o fotografie cu tine impreuna cu produsul achizitionat Inreach Mini Orange WW de la Garmin si primesti garantat un voucher de 30 lei. Vezi fotografiile incarcate de clientii MaxLife.

1.686,99 lei TVA inclus


Disponibilitate: In stoc

Garantie: 24 luni.

Livrare gratuita


Descriere Dispozitiv Monitorizare GPS Inreach Mini Orange WW de la Garmin

Conectivitate globală la îndemâna dvs.
*Dispozitiv solid, uşor, de comunicare prin satelit permite mesaje text de intrare şi primire cu acoperire Iridium® 100% globală (este necesar un abonament la satelit)
*Declanşaţi un SOS interactiv către centrul de monitorizare pentru căutare şi salvare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână (este necesar un abonament la satelit)
*Accesaţi hărţi care pot fi descărcate, imagini aeriene color şi multe altele utilizând aplicaţia gratuită Garmin Earthmate® şi dispozitivele compatibile
*Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat; sunt disponibile pachete meteo de bază sau premium
*Trimiteţi şi primiţi mesaje inReach prin dispozitivele compatibile Garmin, inclusiv accesoriile şi dispozitivele portabile
*Bateria internă reîncărcabilă cu litiu oferă până la 90 de ore durată de viaţă a bateriei în modul urmărire de 10 minute
inReach Mini este cea mai bună conexiune pentru a menţine contactul în afara reţelei. inReach Mini vă permite să trimiteţi şi să primiţi mesaje text, să vă monitorizaţi şi să vă distribuiţi călătoria şi, dacă este necesar, să contactaţi o alertă SOS pentru a contacta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, echipa GEOS de intervenţie în caz de urgenţă. Cu conectivitatea inReach, familia şi prietenii vor şti că pot păstra legătura cu dvs., indiferent unde vă poartă activităţile dvs.

Călătoriţi cu mai puţină greutate, comunicaţi mai inteligent
Cu o înălţime puţin sub 9,9 cm şi lăţime de 5,2 cm şi cântărind aproape 100 g, inReach Mini se potriveşte confortabil în buzunar sau rucsac. Acesta se conectează pentru mesaje text prin reţeaua de sateliţi Iridium, oferind acoperire 100% Iridium fără probleme în toată lumea. Nu trebuie să vă preocupaţi să fiţi în raza de acoperire a semnalului unui telefon mobil sau că trebuie să întâmpinaţi o acoperire neuniformă.

Cine va răspunde la SOS? GEOS.
GEOS este un lider mondial în soluţii de răspuns la urgenţe şi monitorizare. Au desfăşurat operaţiuni de salvare în peste 140 de ţări, salvând multe vieţii pe parcurs. Şi aşteaptă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână ca să răspundă la SOS-ul dvs., să vă urmărească dispozitivul şi să notifice persoanele de contact corespunzătoare şi echipajele de urgenţă din zonă. Odată ce aţi declanşat un semnal de ajutor, vă puteţi aştepta la o confirmare conform căreia ajutorul este pe drum şi primiţi permanent actualizări cu privire la situația echipei de intervenţie.

Mai multe moduri de conectare
Conectivitatea wireless de la o unitate la alta vă permite să controlaţi inReach Mini de la distanţă pentru a trimite şi primi mesaje text utilizând dispozitivele portabile Garmin compatibile, accesoriile sau alte dispozitive mobile. Monitorizarea locaţiei bazată pe GPS vă permite să distribuiţi locurile în care mergeţi cu cei de acasă sau de pe teren. De asemenea, vă puteţi posta aventurile pe reţelele de socializare. Pentru navigarea de bază, există o busolă, indicând orientarea şi distanţa de-a lungul unui traseu sau către un punct de trecere.

Asociaţi cu dispozitivul mobil
Pentru şi mai multă compatibilitate şi mai mult confort, aplicaţia gratuită Earthmate sincronizează dispozitivul portabil inReach prin tehnologie wireless Bluetooth® cu dispozitivul compatibil Apple® sau Android™, astfel încât să puteţi avea acces nelimitat la hărţi şi imagini aeriene. În plus, cu Earthmate puteţi să folosiţi uşor toate funcţiile inReach pe dispozitivul mobil asociat. Pentru mesajele text, puteţi să vă accesaţi lista de contacte din telefon de pe aplicaţia Earthmate pentru a-i contacta de oriunde din lume — cu câteva apăsări de taste.

Asociaţi cu dispozitivul mobil
Asociere cu Garmin Pilot™
În lumea aviaţiei, inReach Mini devine o legătură valoroasă de comunicaţii prin aer. Când este asociat prin Bluetooth cu o tabletă compatibilă sau un smartphone compatibil care rulează aplicaţia Garmin Pilot, inReach Mini facilitează trimiterea şi primirea mesajelor text când sunteţi în cabina de pilotaj — chiar şi din zonele unde nu există semnal pentru telefonul mobil. Aplicaţia extrage listele de contacte ale dispozitivului dvs. inteligent, astfel încât accesul este simplu și se face fără probleme. Şi pentru că inReach Mini este de asemenea un GPS portabil, Garmin Pilot poate profita de poziţia sa consolidată pentru a genera un simbol cu poziţia avionului prin georeferinţă pe afişajul tabletei cu harta mobilă. De asemenea, pentru cei care vă urmăresc de la sol, inReach Mini poate asigura monitorizarea zborului dvs., utilizând pagina MapShare™ bazată pe web, creată pentru contul dvs. inReach. De asemenea, puteţi trimite link-ul pe Facebook® sau Twitter®.

Servicii suplimentare de aviaţie
inReach Mini este de asemenea un dispozitiv acceptat pentru serviciile de zbor Leidos Flight Services (LFS), Serviciul de alerte privind condiţiile adverse (ACAS), Căutarea şi salvarea prin supraveghere (SE-SAR) şi Serviciile Îmbunătăţite de Raportare Specială (eSRS). Dacă vă înregistraţi să primiţi informaţii din partea ACAS, alertele oferite prin LMFS vă solicită să sunaţi pentru o instruire în rezumat privind adresarea oricărei situaţii specifice de condiţii adverse care v-ar putea afecta traseele planificate pentru zbor. În mod similar, monitorizarea automată oferită de serviciul SE-SAR îi permite sistemului să identifice eventualele situaţii de urgenţă în timpul zborului şi/sau semnalele de a iniţia imediat proceduri de căutare şi salvare pentru avion.

Aflaţi prognoza meteo oriunde
Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat cu aplicaţia Earthmate, astfel încât să ştiţi la ce condiţii să vă aşteptaţi pe traseu. Sunt oferite pachete meteo de bază şi premium, Puteţi să solicitaţi prognoze meteo pentru locaţia curentă sau pentru orice alt punct de trecere sau destinaţie din itinerar.

Dispozitiv inReach solid, robust
Dur, durabil, rezistent la impact (MIL-STD-810F) şi cu rezistenţă la apă de IPX7, inReach Mini este construit să vă menţină în mişcare. Acesta include o baterie internă cu litiu reîncărcabilă pentru o utilizare de până la 90 de ore în modul implicit de monitorizare de 10 minute şi de până la 24 de zile în modul de economisire a energiei. Reîncărcaţi-o prin intermediul cablului de alimentare microUSB sau al încărcătorului auto opţional de 12 V.

Dispozitiv inReach solid, robust
Abonamente flexibile pentru timpul de emisie al sateliţilor
Pentru a accesa reţeaua Iridium şi pentru a comunica cu dispozitivul inReach Mini, este necesar un abonament activ la satelit. În funcţie de nivelul de utilizare, puteţi opta pentru un pachet prin contract anual sau pentru un plan Airtime flexibil lună de lună.
Include stocare nelimitată în cloud şi planificarea călătoriilor
Fiecare dispozitiv inReach dispune de acces gratuit la un portal cloud pentru a vă ajuta să vă planificaţi călătoriile cu trasee şi puncte de trecere, să creaţi mesaje presetate şi mesaje text rapide, să sincronizaţi şi să gestionaţi setările dispozitivului, să vă actualizaţi firmware-ul, să vă asociaţi conturile reţelelor de socializare, să stocaţi toate datele de monitorizare a locaţiei şi multe altele.


Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

MaxLife face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Dispozitiv Monitorizare GPS Garmin Inreach Mini Orange WW. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Garmin fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Dispozitiv Monitorizare GPS Garmin beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife Sport.

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Maxlife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maxlife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Maxlife Sport S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

 • Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe MaxLife, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata numerar sau prin card, la sediul nostru.
  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plati cu cardul Netopia-Mobilpay
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star Forte BT, Garanti BonusCard, BRD Finance.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MaxLife Sport S.R.L.

  Plata online cu card bancar
  La MaxLife poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

  Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust.

  In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

  1.    Introduci datele tale personale

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MaxLife.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, MaxLife.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

  2.    Introduci datele despre credit/debit card

  Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid  SameDay si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 24.99 lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, cu kilometrii suplimentari, se va percepe o taxa fixa de 15 lei.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

 •         - detalii despre livrarea produselor
 •         - numarul de identificare al coletului (AWB)
 •         - numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier , coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Despre Garmin:

Garmin este lider global pe piata produselor ce folosesc tehnologii ansate de navigare GPS - Global Positioning System, iar produsele lor sunt cautate pentru design-ul lor convingator, calitatea superioara si valoarea cea mai buna.

Garmin este o companie al carei fundament este onestitatea, integritatea si respectul pentru asociati, clienti si parteneri de afaceri.
"Construit sa reziste" - sunt cuvinte ce descriu produsele, compania, cultura si viitorul Garmin.
Ca un important furnizor mondial de echipamente si aplicatii de navigatie, Garmin realizeaza produse superioare pentru automobile, aviatie, marina, activitati in aer liber si fitness, care sunt o parte esentiala a vietii clientilor lor.

Modelul de afaceri al companiei pastreaza toate procesele de proiectare, productie, comercializare si depozitare in interiorul organizatiei, oferind astfel mai mult control asupra termenelor, calitatii si serviciilor. Produsele lor sunt usor de folosit, nu sunt cautate numai pentru designul lor convingator, calitatea superioara si valoarea cea mai buna, dar si pentru caracteristicile inovatoare care imbunatatesc viata clientilor lor.

Garmin are 11.400 de asociati in 50 de birouri din intreaga lume.

Garmin Ltd. este compania mama elvetiana formata dintr-un grup de companii fondate in 1989 de catre Gary Burrell si Min Kao. Filiala sa Garmin International Inc. serveste ca sediu central in SUA si se afla in Olathe, Kansas, Statele Unite ale Americii. Cea mai mare filiala de operare si unitate de productie primara al Garmin Limited este Garmin (Asia) Corporation cu sediul in Xizhi District, Taiwan, un cartier din New Taipei City.


Vezi cele mai vandute produse Garmin


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.