Luni - Vineri 09:00-18:00

Sistem Monitorizare GPS Garmin Atemos 100+KT15 pentru caini

Cod: HG.010.01867.02

Cod maxlife: #61015
 • Distribuie pe:
Castiga un voucher de 30 lei!
Incarca o fotografie cu tine impreuna cu produsul achizitionat Atemos 100+KT15 pentru caini de la Garmin si primesti garantat un voucher de 30 lei. Vezi fotografiile incarcate de clientii MaxLife.
5,00 / 1 comentarii

4.577,99 lei TVA inclus


Disponibilitate: In stoc

Livrare gratuita


Descriere Sistem Monitorizare GPS Atemos 100+KT15 pentru caini de la Garmin

Sistem avansat de monitorizare pentru câini de la Garmin

Monitorizează până la 20 de câini sau parteneri de vânătoare pe o distanţă de până la 10 km
Control superior prin utilizarea restricţiilor zonale (geofences), avertizării de ieşire din zonă, tonuri sonore şi semnale prin vibraţii către câine cu ajutorul dispozitivului K 5
Rata de actualizare de cinci secunde asigură monitorizarea mai rapidă a locaţiei atunci când câinii aleargă
Securitate îmbunătăţită — activare de la distanţă a LED-ului de pe zgarda KT15 sau chemare a celorlalţi vânători prin intermediul alarmei de urgenţă de pe Atemos 100
Intuitiv, poate fi manevrat cu mănuşi şi este echipat cu un ecran tactil luminos de 3 inci (7,6 cm)
100K Recreational Map Europe preinstalate şi abonament gratuit pe 1 an la BirdsEye Satellite Imagery
Vine alaturi de o zgarda Garmin KT15 cu stimuli electrici

Atemos 100 este un instrument nepreţuit care vă ajută să obţineţi performanţe maxime din partea câinilor dvs. de vânătoare. Acest dispozitiv de mână integrat uşor de utilizat vă permite să vă monitorizaţi câinii pe teren, afişând poziţia lor exactă la fiecare cinci secunde. Cu ajutorul Atemos 100, puteţi acum să monitorizaţiiţi inclusiv partenerii dvs. de vânătoare1.

Funcţii de monitorizare dintr-o nouă clasă

Monitorizează cu atenţie viteza fiecărui câine, distanţa şi direcţia lor de mers. În plus, primiţi notificări despre starea curentă a câinelui, cum ar fi, de exemplu, atunci când acesta este „La pândă". Un singur dispozitiv Atemos 100 poate urmări până la 20 de câini sau parteneri de vânătoare până la o distanţă de 10 km prin intermediul semnalelor recepţionate de la dispozitivele de mână Atemos 100 sau de la dispozitivele pentru câini KT15 (comercializate separat)1. Datorită ratei de actualizare de cinci secunde, dispozitivul Atemos 100 vă permite să monitorizaţi îndeaprope traseul câinilor dvs. Antena GPS/GLONASS montată în partea de sus a dispozitivului KT15 asigură o poziţionare rapidă şi precisă prin satelit şi o acurateţe ridicată a urmăririi, chiar şi în mediile dificile.

Datorită faptului că Atemos 100 este livrat cu 100k Recreational Map Europe, veţi şti întotdeauna unde vă aflaţi, iar pentru mai multe detalii abonamentul gratuit pe un an la BirdsEye Satellite Imagery vă permite să beneficiaţi de o imagine reală a terenului, inclusiv a drumurilor, apelor, pădurilor, etc.

Control îmbunătăţit

Atemos 100 vă oferă cel mai bun nivel posibil de control pe durata vânătorii. Păstraţi controlul asupra situaţiei, chiar dacă nu monitorizaţi fiecare mişcare a câinelui dvs. Cu ajutorul alertelor de restricţie zonală (geofencing) şi de ieşire din zonă, puteţi verifica traseul câinelui şi veţi fi notificat atunci când acesta va intra sau va părăsi o zonă specificată. Prin folosirea dispozitivului Atemos, puteţi chiar să „vorbiţi" cu câinele dvs. prin intermediul semnalelor acustice şi a vibraţiilor emise de dispozitivul pentru câini KT15. În acest fel puteţi ghida de la distanţă câinii bine antrenaţi.

Pentru a beneficia la maxim de durata de viaţă a bateriei dispozitivului KT15, puteţi schimba rata de actualizare a dispozitivului purtat de câine din interfaţa dispozitivului de mână Atemos şi puteţi efectua reglaje rapide în funcţie de schimbarea condiţiilor în timpul vânătorii. Utilizând dispozitivul Atemos în modul Base Station cu ajutorul software-ului gratuit de planificare de la Garmin, BaseCamp, puteţi să controlaţi comod locaţia câinilor şi a partenerilor de vânătoare de pe ecranul de dimensiuni mai mari al tabletei sau laptopului dvs. Puteţi beneficia şi de o funcţie suplimentară de pornire şi oprire a unei camere de luat vederi VIRB montată pe dispozitivul pentru câine K 5 prin intermediul dispozitivului dvs. de mână Atemos.

Siguranţă superioară

Configurarea restricţiilor zonale (geofences) la pregătirea vânătorii vă permite să vă asiguraţi că niciun câine nu se va apropia de zone periculoase de tipul şoselelor sau pantelor abrupte fără a fi remarcat. Cu ajutorul sistemului de geofencing puteţi crea zone interzise şi stabili alerte sonore la apropierea câinelui de acestea. În cazul în care câinele se apropie de şosele, puteţi activa de la distanţă LED-urile strălucitoare cu care este echipat dispozitivul pentru câine KT15 pentru a îmbunătăţi vizibilitatea animalului. KT15 poate fi setat de asemenea şi în modul salvare, în care emiţătorul radio comută în mod automat la o rată de reîmprospătare mai scăzută odată ce nivelul bateriei scade sub 25%; în acest fel vă asiguraţi că veţi beneficia de încă 12 ore de căutare pentru a găsi câinele pierdut. În caz de pericol, puteţi trimite o alertă de urgenţă către toate dispozitivele compatibile Atemos, prin care veţi indica locaţia dvs. exactă şi o rută de acces în zona respectivă.

Planificaţi-vă următoarea partidă de vânătoare

Preluaţi conducerea următoarei aventuri de vânătoare cu ajutorul software-ului gratuit de planificare de la Garmin, BaseCamp, ce vă permite să vizualizaţi şi să organizaţi hărţile, punctele de referinţă, rutele şi potecile de vânătoare. BaseCamp afişează date de hărţi topografice 2D sau 3D pe ecranul computerului dvs., inclusiv liniile de contur şi profilurile de altitudine. Puteţi de asemenea să transferaţi o cantitate nelimitată de imagini preluate de la satelit în dispozitivul dvs. atunci când aţi achiziţionat un abonament la software-ul BirdsEye Satellite Imagery.

Partajaţi prin wireless

Datorită unui sistem extins de opţiuni de conectare wireless, Atemos 100 se poate conecta uşor la alte dispozitive Garmin. De exemplu, navigatorul GPS pentru exterior Garmin DriveTrack™ 70 LM poate recepţiona şi afişa poziţiile câinelui pe harta sa în mişcare,cu imagini preluate de la TOPO sau de la sateliţi, indicând traseele ce pot fi parcurse spre poziţia curentă a câinelui dvs. În acelaşi mod, ceasurile cu GPS fēnix® 3 şi fēnix® 5 pot recepţiona actualizări ale mişcărilor câinelui şi pot emite alerte ce pot fi vizualizate printr-o privire aruncată la încheietura mâinii dvs. atunci când sunteţi pe teren.

Robust şi durabil

Dispozitivele Garmin sunt recunoscute pentru design-ul lor solid, optimizat pentru utilizare în aer liber, iar Atemos 100 este un exemplu excelent al acestei calităţi. Atemos 100 poate fi mânuit cu mănuşi şi este echipat cu un ecran tactil excepţional de 3 inci (7,6 cm) uşor de citit în orice condiţii de iluminare, iar carcasa sa ranforsată este rezistentă la apă (IPX7) pentru a putea rezista unei imersări accidentale. Dispozitivul pentru câini KT15 este şi mai durabil iar materialele din care este construit sunt adaptate la cerinţele dure impuse de zgărzile pentru câini de vânătoare. Dispozitivul pentru câini este rezistent la apă până la o presiune de 1 ATM (10 m)2 şi este echipat cu o antenă VHF din oţel împletit extrem de durabilă pentru a putea opera eficient chiar şi în vegetaţia foarte densă.


 • Altele
  • Culoare
   Negru


Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

MaxLife face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Sistem Monitorizare GPS Garmin Atemos 100+KT15 pentru caini. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Garmin fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Sistem Monitorizare GPS Garmin beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Sistem Monitorizare GPS Garmin Atemos 100+KT15 pentru caini:

Rating general:
Scor: 10 din 10 (1 voturi)

Cotu viorel Dan (DUMITRA)
18.11.2019 16:20
Pro: multumesc echipei ce mia trimis gps este foarte bun si ma ajuta 100% in munca mea,recomand acest tip de gps.
Autorul a cumparat acest produs de la MaxLife.

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife Sport.

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Maxlife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maxlife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Maxlife Sport S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

 • Pentru ca ne dorim sa iti facilitam cumparaturile pe MaxLife, ti-am pus la dispozitie o serie de modalitati de plata:

  • Plata numerar sau prin card, la sediul nostru.
  • Plata ramburs la primirea coletului. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.
  • Plata online cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plati cu cardul Netopia-Mobilpay
  • Plata online in rate cu card de credit. Cardurile de rate acceptate sunt: Card Avantaj, Alpha Bank, Star Forte BT, Garanti BonusCard, BRD Finance.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MaxLife Sport S.R.L.

  Plata online cu card bancar
  La MaxLife poti plati online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

  Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust.

  In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilPay. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

  1.    Introduci datele tale personale

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MaxLife.ro, nici de catre procesatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, MaxLife.ro si mobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

  2.    Introduci datele despre credit/debit card

  Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid  SameDay si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 19.99 lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, kilometrii suplimentari se platesc, pretul fiind de 1leu/kilometru.(Valabil pentru Fan Courier). In cazul SameDay se va percepe o taxa fixa de 15 lei.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

 •         - detalii despre livrarea produselor
 •         - numarul de identificare al coletului (AWB)
 •         - numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier , coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Despre Garmin:

Garmin este lider global pe piata produselor ce folosesc tehnologii ansate de navigare GPS - Global Positioning System, iar produsele lor sunt cautate pentru design-ul lor convingator, calitatea superioara si valoarea cea mai buna.

Garmin este o companie al carei fundament este onestitatea, integritatea si respectul pentru asociati, clienti si parteneri de afaceri.
"Construit sa reziste" - sunt cuvinte ce descriu produsele, compania, cultura si viitorul Garmin.
Ca un important furnizor mondial de echipamente si aplicatii de navigatie, Garmin realizeaza produse superioare pentru automobile, aviatie, marina, activitati in aer liber si fitness, care sunt o parte esentiala a vietii clientilor lor.

Modelul de afaceri al companiei pastreaza toate procesele de proiectare, productie, comercializare si depozitare in interiorul organizatiei, oferind astfel mai mult control asupra termenelor, calitatii si serviciilor. Produsele lor sunt usor de folosit, nu sunt cautate numai pentru designul lor convingator, calitatea superioara si valoarea cea mai buna, dar si pentru caracteristicile inovatoare care imbunatatesc viata clientilor lor.

Garmin are 11.400 de asociati in 50 de birouri din intreaga lume.

Garmin Ltd. este compania mama elvetiana formata dintr-un grup de companii fondate in 1989 de catre Gary Burrell si Min Kao. Filiala sa Garmin International Inc. serveste ca sediu central in SUA si se afla in Olathe, Kansas, Statele Unite ale Americii. Cea mai mare filiala de operare si unitate de productie primara al Garmin Limited este Garmin (Asia) Corporation cu sediul in Xizhi District, Taiwan, un cartier din New Taipei City.


Vezi cele mai vandute produse Garmin


Opiniile clientilor despre Sistem Monitorizare GPS Garmin Atemos 100+KT15 pentru caini

Rating general:
5
5 stele (1)
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cotu viorel Dan (DUMITRA) - Scor: 5/5 |
Sistem Monitorizare GPS Garmin Atemos 100+KT15 pentru caini

multumesc echipei ce mia trimis gps este foarte bun si ma ajuta 100% in munca mea,recomand acest tip de gps.

produs cumparat de la MaxLife.