Cosul de cumparaturi este gol
Ai nevoie de ajutor?
0728497305

Fir Daiwa TOURNAMENT FLUO 0.28mm

Fir Daiwa TOURNAMENT FLUO 0.28mm

Produsul nu mai este activ in oferta MaxLife

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fire sau de la producatorul Daiwa.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0728497305.

General:
Tip pescuit: Stationar
Tip fir: Monofilament
Lungime: 1540 m
Diametru: 0.28 mm
Culoare: Galben
Rezistenta: 4.5 Kg
Altele:
Altele: Rezistenta la abraziune

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 10 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

Modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la MaxLife sunt urmatoarele:

Produse achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru returnarea produselor se folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, cheltuielile de returnare fiind suportate de catre client. S.C. MaxLife Sport S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data notificarii in scris de denuntare a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale ci nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Produse cu vicii de fabricatie:

In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, va rugam ca in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului sa notificati in scris S.C. MaxLife Sport S.R.L. sau sa va prezentati la sediul societatii cu produsul defect, iar acesta va fi inlocuit cu un produs nou.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site:

In eventualitatea in care produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta MaxLife, puteti solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit sau rambursarea integrala a contravalorii produsului, specificand natura lipsei de conformitate.

Produse ce v-au fost livrate gresit:

Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. MaxLife Sport S.R.L..

Conditii generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre client.

Costul de transport al produselor de la S.C. MaxLife Sport S.R.L. catre client si de la client catre S.C. MaxLife Sport S.R.L. ii revine clientului, cu exceptia situatiilor mentionate in sectiunea “Modalitati de livrare”.

MaxLife Sport S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre MaxLife Sport S.R.L. cade in sarcina Clientului.

MaxLife garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid Nemo Express Curier si Fan Courier in toata Romania.

Costul livrarii este de 15lei.

Pentru comenzi in tara, cu o valoare mai mare de 500lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi in Bucuresti, cu o valoare mai mare de 200, livrarea este gratuita.

In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid, kilometrii suplimentari se platesc, pretul fiind de 1leu/kilometru.(Valabil pentru Fan Courier)

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

  •         - detalii despre livrarea produselor
  •         - numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         - numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

 

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1500 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul MaxLife a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

MaxLife va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra:

  • Plata cu numerar, la sediul nostru.
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru.
  • Plata online cu cardul.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Maxlife Sport SRL
  • Plata ramburs. Chitanta va fi emisa de catre Fan Courier Express.